RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vestre Aker Frivillighetssentral holder åpent!


Ønsker liv og røre: Leder ved Vestre Aker Frivillighetssentral, Espen W. Andresen (t.v.) ønsker alle velkommen. ARKIVFOTO
Ønsker liv og røre: Leder ved Vestre Aker Frivillighetssentral, Espen W. Andresen (t.v.) ønsker alle velkommen. ARKIVFOTO
Vestre Aker Frivillighetssentral holder åpent i hele sommer og i uke 29, 30 og 31 arrangeres det også en kafé.

VINDEREN: – I disse ukene er seniorsenteret her på Vinderen stengt, men alle er hjertelig velkommen til å komme hit å ta en kaffe eller litt å bite i, sier leder Espen w. Andresen.

Del på Facebook

Frivilligbussen

Til høsten starter frivillighetssentralen et prøveprosjekt sammen med seniorsenterne på Vinderen og Røa.

– Vi kaller det Frivilligbussen. Tirsdag, onsdag og torsdag får vi disponere en stor bil med ni seter og målet er å gjøre sentrene tilgjengelige for dem som vanligvis ikke går dit grunnet problemer med offentlig transport, sier Andresen. Ruter og tidsskjema er under utarbeidelse og vil bli publisert i august.

– Til å kjøre bussen trenger vi frivillige. Det er ikke behov for annet enn klasse B førerkort og vi kan love at det vil bli en veldig hyggelig jobb, sier han og legger til:

– Det er dog behov for at de som stiller opp som sjåfører kan kjøre en hel dag. De vil selvfølgelig få god mat å drikke på sin rute.

Kunne du tenke deg å kjøre en dag i måneden? Da kan du ta kontakt med frivillighetssentralen.

– Tusen takk!

Det nye kontroret på sentralen står nå ferdig. Det er Espen strålende fornøyd med.

– Dag og hans kollegaer på Maxbo Vækerø har gjort en fantastisk jobb og de har til og med sponset oss med nye møbler her på kontoret. Det ser veldig pent ut og vi vil gjerne rette en stor takk til dem!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere