*Nettavisen* Nyheter.

Vet fortsatt ikke hvordan og når Sigrid døde

INGEN DETALJER: Politiadvokat Cecilie Gulnes vil ikke gå i detaljer i obduksjonsrapporten, men fastholder siktelse om forsettlig drap. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN

Politiet har denne uken mottatt obduksjonsrapporten for Sigrid G. Schjetne, men de vil ikke gå i detalj.

Klikk på bildet for å forstørre.

DREPT: Sigrid G. Schjetne. Foto: FOTO: PRIVAT

OSLO TINGRETT: – Man kan ikke si noe om hvordan Sigrid død og når hun døde, sier politiadvokat Cecilie Gulnes på en pressekonferanse etter rettsmøtet hvor spørsmålet om videre varetekt for de to siktede mennene ble avgjort.Politiet har helt siden de to mennene ble pågrepet ment at det var skjellig grunn til mistanke om forsettlig drap.

– Vi har ment at det ikke var grunnlag for å si at hun døde som følge av et uaktsomt drap, eller en ulykke på stedet. Det er ikke holdepunkter i obduksjonsrapporten for at hun døde etter en bilulykke da hun forsvant, sier Gulnes.

LES ALT OM SIGRID GISKEGJERDE SCHJETNE-SAKEN HER

Ikke uvanlig

Politiet forteller videre at det ikke er uvanlig at obduksjonsrapporten ikke gir noen konklusjon om dødsårsak, spesielt når en person har vært død en stund.

LES OGSÅ: Ber politiet etterforske lekkasjer

– Dette hadde vært letter hvis vi fikk klare svar. Vi er midt i en utfordrende etterforskning og har som mål å finne helt klare svar på sentrale spørsmål. Vi har gjennomført mange kriminaltekniske og taktiske undersøkelser og håper de skal gi oss svar. Men de som kan gi oss det endelige svaret er gjerningspersonene, sier Gulnes.

Kjennelsen om varetektsfengsling er ventet i ettermiddag.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.