Vet ikke hvordan bilen havnet på fortauet

Charlotte Bøhler Wilhelmsen omkom i den tragiske ulykken ved ring 2.

Charlotte Bøhler Wilhelmsen omkom i den tragiske ulykken ved ring 2. Foto: Foto: Camilla Svenssen

Sjåføren etter dødsulykken er avhørt. Politiet vet fortsatt ikke årsaken til ulykken.

10.09.14 15:54

ST.HANSHAUGEN: Ulykkessjåføren ble avhørt onsdag formiddag. Etter avhøret er det fortsatt mye som er uklart. Politiet vet fortsatt ikke hvordan bilen havnet på fortauet.

Sjåføren er preget

Det var tirsdag formiddag at 26 år gamle Charlotte Bøhler Wilhelmsen ble påkjørt og drept i Uelandsgate. Hennes to år gamle datter kom fra ulykken med lettere skader og er utskrevet fra sykehuset.

- Vi har ikke kommet lenger i å få klarhet i hva som har skjedd, sier politiadvokat i oslopolitiets trafikkorps, Bente Vengstad, og legger til:

- Sjåføren er svært preget etter ulykken.


dittOslo har vært i kontakt med siktedes forsvarer, Marijana Lozic. Hun ønsker ikke å kommentere saken på nåværende tidspunkt.

Jobber med videre undersøkelser

Politiet venter fortsatt svar på blodprøvene som er tatt av siktede, men det er ingenting som tyder på ruspåvirket kjøring. Det er heller ingenting som tyder på mobilbruk.

- Om sjåføren har hatt et illebefinnende er noe vi jobber med å finne ut av, sier Vengstad.

Vengstad kan ikke gå inn på detaljene om hva siktede har forklart. Det er foreløpig ikke planlagt nye avhør av sjåføren.

Politiet skal nå jobbe videre med videre med vitneavhør i saken.

- Jeg kan ikke gå inn på hva vitnene har forklart. Men ifølge vitneforklaringene som er foretatt, og de tekniske undersøkelsene, vet vi at bilen havnet på fortauet.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.