RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi bør få informasjon!


Ikke informert: Heller ikke bydelsutvalget i Alna er informert om status rundt kjøpet av Tveten gård, forteller Rolf Erik Johansen (SV).
Ikke informert: Heller ikke bydelsutvalget i Alna er informert om status rundt kjøpet av Tveten gård, forteller Rolf Erik Johansen (SV).
Lederen av Alna bydelsutvalg gir full støtte til de frustrerte ildsjelene på Tveten gård.

alna: Rolf Erik Johansen (SV) synes det er kritikkverdig at byrådet ikke har gitt lyd fra seg om fremdriften på Tveten gård. Nå vil han be om at bydelsuvalget blir orientert om saken.
Vi har stilt spørsmål ved ulike anledninger. Jeg synes det er naturlig at BU mottar informasjon fra byrådet, slår han fast.
Johansen mener byrådet burde komme på banen og gi informasjon.
Det synes jeg vi burde få. Det er bydelens prosjekt, selv om byrådet gjennomfører kjøpet av gården. Det er vi som tok initiativet i denne saken, sier SV-politikeren.
Johansen har full forståelse for at lokale ildsjeler blir frustrert
Jeg har ikke nok kunnskap om problemene, men dette burde byrådet kunne informere om på en skikkelig måte. Dette er er et viktig prosjekt for bydelen. Han legger til at han ikke frykter utfallet blir kansellering av gårdskjøpet.
Byrådet burde klare å gi skikkelig informasjon
Rolf Erik Johansen (SV)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere