Gå til sidens hovedinnhold

Vi frykter ingen

På torsdag braker det løs i Nordstrandhallen.

NORDSTRAND: BSK/NIF har trent hardt og godt i hele sommer, og er 2. divisjons kanskje heteste opprykkskandidat. Før seriespillet kastes i gang møter laget fjorårets eliteserietoer, Sandefjord, til cupdyst.

To divisjoner, masse ferdigheter og en hel haug med løpsstyrke skiller lagene, men Marinko Kurtovics menn har likevel stor tro på seier.

Marinko har gjentatte ganger fortalt oss at ingenting er umulig. Vi frykter ingen, sier kantspilleren Kenneth Lilleaas (26) til Nordstrands Blad.

En pekepinn

Null respekt og høyt tempo vil bli to nøkkelfaktorer i cupkampen mot gjestene fra hvalfangerbyen forteller Lilleaas.

Nivåforskjellen er stor, men vi må ha troen på oss selv. Det blir viktig å sette fart på ballen.

Blir det ekstra gøy å møte en eliteserieklubb?

Klart det! Det blir moro å se hvordan vi ligger an i forhold til de beste. Det kan jo hende at de undervurder oss, og da er jeg sikker på at de vil få seg en overraskelse, svarer Kenneth Lilleaas optimistisk.

En av ti

Nyervervelsen fra Stord, Trond Jensegg (23), gleder seg også til å ta imot Sandefjord i Nordstrandhallen. 23-åringen mener at årets BSK/NIF-tropp kan slå eliteserieklubben i en av ti oppgjør.

Vi har et kjempe godt lag. Sandefjord har imponert i oppkjøringen, men det bryr vi oss ikke noe om. De har presset, og det er bra for oss. Vi ønsker Sandefjord hjertelig velkommen, sier Jensegg med glimt i øyet.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene