RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skuffet: Furuset-spillerne skuffet Niklas Hudd i første kvalikkamp.
Skuffet: Furuset-spillerne skuffet Niklas Hudd i første kvalikkamp.

Vi hadde ikke guts og vilje

Furuset trener Niklas Hudd var skuffet etter at laget hans ble feid av banen med 1-7 mot MS.

MANGLERUD: Furuset-spillerne var hele tiden den lille tidelen bak MS-gutta, som i torsdagens kamp var både raskere og sterkere. Furuset-spillerne var ikke i det hele tatt forbredt på å kjempe. Allerede etter 6.42 lå Furuset under 20.

Det første målet kom etter at Furusets keeper Kristian Skoveng lå og svømte. Det ble mye klabb og babb foran Furusets mål. MS's Pål Skogli hadde fritt bur og satte pucken rolig i nettet.

20 kom etter en defensiv glipp i Furusets forsvar og backen Andrew Jasicki fikk lade skuddet lenge før han fyrte løs, fem meter fra mål og rett inn. Furusets finske trener Niklas Hudd avslører at flere av spillerne var dårlig forberedt:

Flere av spillerne var forsinket til kampen. Vi må være klare til kampstart, forteller han.

Hva synes du om kampen i dag?

Dårlig! Vi hadde ikke guts og vilje, forteller han videre.

Gode motstandere

Selv om Furuset gutta tydeligvis ikke var forberedt, skryter Niklas Hudd av motstanderne.

MS var gode og effektive, men vi har spilt 45 kamper denne sesongen og lagt oss mer og mer bakpå, så skal vi plutselig framover. Det ble et problem. Neste kamp blir bedre, lover han.

Men ikke alle Furuset gutta får stryk denne svarte dagen på banen.

Noen prøvde, forteller han og trekker frem Marius Mathisrud som en av de beste i et tamt Furuset-lag.

Mathisrud ble også kåret til Furusets beste av juryen i hallen. Furuset våknet utover kampen og hadde noen gode perioder, andre halvdel av de to første periodene er Furuset på høyde med MS og innimellom bedre, men gutta får ikke mål.

Det blir vanskelig når vi ikke skårer på sjansene våre og ikke skårer i power-play, MS var gode, sier en resignert Niklas Hudd.

Skjerpings

På tross av tapet, vil ikke Niklas Hudd høre noe prat om at kvaliken er over for Furuset sin del.

Vi har fem kamper igjen. Vi må skjerpe oss, forteller han. Mye kan skje på de fem kampene og kvaliken er langt ifra avgjort på en kamp. Poeng kan fort hentes inn igjen, sier en optimistisk furusettrener.

Motstander førstkommende søndag er Kongsvinger. De er også poengløse etter 7-3 borte i Halden ishall. Dette blir en ny mulighet for Furuset til å klamre til seg viktige poeng i kampen om å beholde plassen.

Ingenting hjalp

Furuset byttet keeper etter 50 selv om stakkars Skoveng ikke skal ha skylden for torsdagens tap.Dette hjalp heller ikke. Markeringsglipp etter markeringsglipp førte til Manglerud-sjanser og mål.

Furusets 51 trøstemål kommer etter en iskald avslutning i langhjørnet av Martin Scott Hagen, der han kommer alene mot back og keeper. Han skyter før backen angriper.

Det er allikevel ikke slikt Furuset trenger mer av, for publikum lot seg merke at Furuset gikk mye én og én, de spilte ikke som et lag og ble lette for MS-gutta å lese.

Det Furuset bør ta med seg videre er en fantastisk støtte av publikum, for under hele kampen kunne man høre fra supportene: Furuset, Furuset, Furuset

Kampen mot Kongsvinger bør vinnes om Furuset skal ha håp om å redde plassen, søndag 1.3 kl 17.00 i Furuset forum, kjenn din besøkelses tid, med din hjelp kan det fortsatt bli topphockey i Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere