RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi har fulgt forskriftene

Forretningsfører i Grorud senter sameie understreker at de har fulgt forskriftene, og styret har bare mottatt én skriftlig klage.

Grorud: Vi har en fast beboer som klager, utover det har vi ikke hørt noe, sier forretningsfører for Grorud senter sameie, Rune Olavsen.
Han understreker at både han og sameiets styre har fulgt forskriftenen i denne saken.
Lokalavisen Groruddalen lyktes ikke å komme i kontakt med Freddy Andexlinger, innehaver av "Anexet", men i et brev til forretningsfører Olavsen, oppfordrer han til en positiv dialog mellom han og beboerne.
Brevet ble delt ut til beboerne under et sameiermøte hvor uterserveringssaken ble diskutert.
På etterspørsel fra sameiestyret inneholder planene til uteserveringen et kombinert halvtak/levegg mot gågaten, og Andexlinger skriver at "Dette vil sikre en meget god lyddemping mot våre naboer i blokka over".
På sameiermøte ble vedtaket om uteserveringen vedtatt med 39 stemmer for og 5 i mot. Kjøpesenter Holding som eier lokalene hadde 34 fullmakter.
Fremtidig bruk av store, tunge parasoller er også et forsøk på å redusere støye, og det samme er "Røykelobbyen".
Avslutningsvis skriver innehaveren "Vi ønsker å være en god nabo, ha en permanent åpen dialog, og være et positivt tilbud for nærmiljøet på Grorud. Våre naboer er hjertelig velkommen til åpningen av uteserveringen, og på permanent basis i årene som kommer".
I følge Hilde Østreng forsikret Andexlinger på sameiermøte at han vil forbedre lydisolasjonen hvis det foreligger pålegg om det.
Østreng har klaget til bydelsoverlegen i bydel Grorud over blant annet støyproblemene tilknyttet "Anexet". Resultatet var ikke klart da Lokalavisen gikk i trykk, men følg med på nettutgaven www.lokalavisen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere