RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi har gode låserutiner

Forrige uke skrev vi om at to ungdommer var innelåst i Holmliahallen og at det var vanskelig å få tak i folk med nøkkel. Vi har gode rutiner når vi skal låse hallen, sier bestyrer Ståle Huuser.

Uten at jeg vil si at dette var tilfelle i den saken dere har omtalt, må jeg si at det ikke er så sjelden ungdom gjemmer seg i hallen når vi skal låse. Og det 7000 kvm vi skal se over, sier Huuser. Normalt stenger vi ikke før kl. 23, men den aktuelle kveden var det ikke noen aktivitet så sent, så han som hadde låseansvar, gikk sin runde og stengte k. 21.15. Mulig at tidlig-stengingen kan være årsaken til at de to har blitt igjen innenfor de låste dørene.
Men har dere ikke noen vaktselskap eller alarm?
Det er alarm i hallen, men ikke tilknyttet vaktsentral. Både politi og brannvesenet har telefonnummer til meg om de har behov for å komme inn. Vakt Service som har skilt på veggen, er firmaet som i sin tid, jeg tror det ar i 1983, installerte alarm her, men de har ikke noen tilknytting til oss nå.
Hadde det ikke vært smart å ha et skilt med telefonnummer slik at man vet hvor det skal tilkalles hjelp ved behov? Dette var jo ikke første gang noen ble innelåst.
Dette skal vi ta opp, sier Huuser som altså er bestyrer i hallen. Oslo kommune har driftsansvaret i hallen mens Sivilforsvaret har et eierforhold i og med Holmliahallen er tilfluktsrom.
Jeg vil understreke at låseansvarlig den omtalte kvelden hadde fulgt sine rutiner, og vi har nå tatt opp saken med Natteravnene her på Holmlia for å forsikre oss om at de har telefonnummer å ringe om det skulle bli innelåsning igjen. Også brannvesenet og politiet er kontaktet på ny selv om de skal ha nummeret mitt, avslutter bestyrer Ståle Huuser i Holmliahallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere