*Nettavisen* Nyheter.

Vi har lært fra 2004

Vil ha mer jubel: Røatrener Geir Nordby mener han har oppskriften på hvordan Røa skal gjenskape suksessen til neste sesong. Her jubler jentene etter scoring i årets cupfinale mot Team Strømmen.

Geir Nordby mener klubben har lært fra nedturen etter forrige "double", og at de denne gang skal klare å gjenskape suksessen neste sesong.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fristes av utlandet: Lene Mykjåland kan blir vanskelig å erstatte for Røa, hvis hun ender med å friste lykken i en utenlandsk liga.

BISLETT: I 2004 tok Røa "the double" cup- og seriegull etter en sesong der skuldrene var lave og ledelsen lett. Jentene kunne ta seg en bytur, og hadde en skikkelig jubelsesong.

Ned til sjette

Så kom nedturen året etter. For da skulle det strammes inn, og "gjøres skikkelig".

Det endte med 6. plass.

Vi har lært av feilene vi gjorde i 2005, men det er en utfordring å følge opp etter et slikt jubelår som da og som i år, sier Geir Nordby.

Vi vant jo serien i fjor, og fulgte opp med ny seier i år. Jeg har tro på at vi har fått viktig erfaring for hvordan man skal gjenskap suksess, sier Nordby.

Vi må tenke nytt, være skjerpet, og gjøre ting litt annerledes, mener røatreneren.

Kan miste viktige spillere

Men gulltreneren kan miste viktige spillere til neste sesong. Ikke minst profilen Lene Mykjåland, som fristes av utenlandstilbud.

Jeg må innrømme at det frister, ikke så mye på grunn av det fotballmessige, men muligheten til å oppleve noe nytt. Ett nytt språk, en ny kultur, sier Mykjåland.

Det er først og fremst USA som lokker, men også andre land har meldt sin interesse, uten at det har kommet konkrete tilbud på bordet ennå.

Klubbene har ikke budsjettene klare, men de har sagt at de er veldig interessert, sier Mykjåland. Men én ting er sikkert:

Blir jeg i Norge er det kun Røa som gjelder, smiler spissen.

Hun er overlykkelig for at laget klarte å beseire Team Strømmen i cupfinalen, og dermed ta "the double".

Nå har jo jentene her snakket om 2004 helt til nå, så det var på tide å bidra til å få noe nytt å snakke om, ler Mykjåland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.