Gå til sidens hovedinnhold

– Vi har lett etter hunden

Oslo kennel og hundepark sier at de har lett etter Stewie og også varslet politiet og Viking.

ALNABRU: Daglig leder Kirsti Møller Jarlgard forteller at Stewie forsvant i panikk etter å ha glefset til en hundehjelper som skulle hente den inn.

LES OGSÅ: Har du sett Stewie?

– Vi har egne rom til hundene, med luker som dras opp. Han ville ikke inn, så hundehjelpen gikk på baksiden for å hente den, men da han bøyde seg ned glefset hunden og han mistet den. Da føyk den ut, forklarer daglig leder.

Feilvurdering

– Hvorfor varslet dere ikke eierne med en gang?

– Det var en feilvurdering fra min side. Jeg visste at de var i syden og tenkte ikke på at det kunne være andre hjemme som kjente hunden. Alle her fikk panikk og tenkte bare på at vi måtte få tak i hunden kvikt, sier daglig leder.

– Vi har løpt rundt og kjørt rundt uten å få tak i den. Vi hadde også litt kontakt med hunden, men det hjalp ikke selv om vi hentet en annen hund den hadde vært mye sammen med, sier daglig leder.

Kjemperedd hund

Kirsti Møller Jarlgard forteller at hun har drevet med hunder i femti år, og at Stewie er den reddeste hunden hun noen gang har hatt på kennelen.

– To trailersjåfører prøvde også å lokke den til seg, men hunden er kjemperedd. En så redd hund løper bare uten mål og mening, sier hun, og er ikke enig i at kennelen ikke har gjort noe for å finne Stewie.

– Vi har lett etter den, vært på kontorene rundt her og på bensinstasjonen, og så har vi ringt politiet og Viking. Vi har også vært hos Viking, opplyser daglig leder.

– Hva vil dere gjøre for å rette opp det som har skjedd?

– Jeg har sagt til eierne at hvis hunden ikke kommer til rette og tiden er inne, så skal jeg kjøpe en ny hund til dem. En hund er jo uerstattelig for eierne og skrekkelig vanskelig å sette en verdi på, men det er ikke noe annet jeg kan gjøre, beklager daglig leder.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar