RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi har testet Wii Fit


TESTET: Wii Fit.
TESTET: Wii Fit.
Færre valker, strammere rumpe og ro i sjelen. Det er ikke måte på hva Nintendo vil gi deg med Wii Fit.

GAMER.NO: Hvis du allerede trener yoga og styrkeøvelser jevnlig, og har et positivt forhold til trening, vil jeg tro Wii Fit kan stå i fare for å bli nærmest overflødig. Er du slank og muskuløs, vil det dessuten være vanskeligere å dra nytte av motivasjonssystemene Nintendo har bygget inn. Aller mest glede og nytte tror jeg strengt tatt det er å hente her for dem som ikke har vært særlig flinke til å trene, og som kanskje føler at de har noen kilo for mye.

LES HELE TESTEN AV Wii FIT PÅ GAMER.NO

Allerede fra første stund er det åpenbart hvor mye flid Nintendo har lagt i å gjøre Wii Fit tillitvekkende. Det er klart at en spillkonsollbasert treningspakke lett kan føles både krøkkete og klinisk, men Wii Fit er omtrent så intuitivt og vennlig som tenkes kan. Den sentrale nyvinningen her er vektbrettet som følger med i pakken «Wii Balance Board». Det er på dette brettet de fleste aktivitetene vil foregå, og det er dette som er hjertet og sjelen i opplevelsen Wii Fit har å by på. Det er enkelt å sette sammen brettet man putter inn batteriene, synkroniserer ved hjelp av den røde knappen på undersiden, og dermed er man i gang. Ingen kabler og ikke noe unødvendig rot akkurat slik vi liker det i 2008.

LES OGSÅ: 50 CENT FORSØKER SEG PÅ NYTT ETTER TOTALHAVARIET I 2006

Wii Fit leverer akkurat hva det lover: En vennlig, lettlært og «spillifisert» inngangsportal til treningens gleder. Det er nøytralt nok til å passe alle, men vennlig og personlig nok til å føles hjemlig og det gir deg mulighet til å trene yoga, styrke, balanse og utholdenhet i en sammenheng hvor framgangen gir tydelige resultater og merkbar mestringsglede.

LES OGSÅ: VELKOMMEN TIL LIBERTY CITY

Hva slags karakter man velger å sette på opplevelsen vil være helt individuelt. På den ene siden er det ingen tvil om at Wii Fit er en minst like sterk pakke som Wii Sports og Nintendogs en nesten perfekt demonstrasjon av maskinvaren det kjører på. På den andre siden er det fullstendig avhengig av din egen motivasjon og ditt treningsnivå er du allerede en ivrig helsestudioentusiast vil Wii Fit være nær overflødig. Som nevnt mangler det dessuten noen elementer hvis det du er ute etter er en komplett «sunnhetspakke».

LES OGSÅ ANMELDELSEN AV ASSASSIN'S CREED DIRECTOR'S CUT EDITION

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere