RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi jubler for flere tusen nye lesere


Denne gjengen lager tre lokalaviser hver uke, på trykk og på nett. Denne uken feiret de 10.000 flere lesere for Ullern Avis, Akersposten og Nordre Aker Budstikke. Foto: Ingvild Liadal
Denne gjengen lager tre lokalaviser hver uke, på trykk og på nett. Denne uken feiret de 10.000 flere lesere for Ullern Avis, Akersposten og Nordre Aker Budstikke. Foto: Ingvild Liadal
Ullern Avis og Akersposten får stadig flere lesere. I siste offisielle måling har avisene 26.000 lesere hver torsdag.

ULLERN/VESTRE AKER: Lokalavisene Oslo AS er i vinden, og for de tre avisene som holder hus på Røa, Ullern Avis, Akersposten og Nordre Aker Budstikke, var nyhetene tidligere denne uken om de nye lesertallene en god grunn til å feire med kake! Tallene fra Gallups Forbruker/ Media-undersøkelse viser at de tre avisene har fått tilsammen 10.000 nye lesere siden den forrige målingen høsten 2009. Tilsammen har de tre avisene 45.000 lesere, og Ullern Avis Akersposten har altså 26.000 lesere hver torsdag.

– Det er utrolig gledelig at avisene på Røa øker med samlet 10.000 lesere i Forbruker/Medias tall. Det gir et signal om at avisene treffer sitt publikum, og dette inspirerer selvsagt til å stå på videre for å lage gode lokalaviser, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo.

Lokalavisene Oslo som gir ut aviser i alle Oslos bydeler, styrket seg også totalt sett, og når nå hver uke 227.000 lesere i snitt i den siste offisielle lesertallsmålingen for alle norske aviser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere