RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi kårer bydelens kuleste russebuss!


 
 
Lokalavisen Frogner kårer bydelens kuleste russebuss! Hva synes du om russebussene i Frogner? Skriv inn din kommentar, og du kan være med å påvirke konkurransen!

FROGNER: I år blir ikke det kåret årets russebuss her i Oslo siden vi ikke får lov å parkere den ved skolen. Derfor så er det kjempebra at Lokalavisen vil foreta en slik kåring, sier kontaktperson for russen på Hartvig Nissen videregående skole, Tina Skeime, til Lokalavisen Frogner.

Derfor ønsker vi bilder av russebusser fra bydelene Frogner og St.Hanshaugen.

Nye regler

Utdanningsetaten la i begynnelsen av april frem et nytt felles reglement for alle videregående skoler i Oslo.

"Russebiler og russebusser er forbudt på skolens område. Det gis ingen dispensasjon til russebilkåring eller liknende."

Slik lyder regel nummer tre i det nye fellesreglementet. Mange russ er skuffet over at det ikke blir noen skolekåringer.

Vi har fått veldig mange reaksjoner. Det er spesielt mange som reagerte på at det nye regelverket kom så sent. Hverken vi eller Russens Hovedstyre fikk kjennskap til dette før 4. april., og mange hadde da allerede begynt å planlegge skolekåringer. Hvis vi hadde fått vite om dette tidligere, hadde det vært mulig å legge skolekåringene til andre steder, sier Mia Skard, i R-O-K-gruppen.

Respekterer reglene

Tina Skeime sier at russen på Nissen ikke kommer til å ha noen kåringer utenfor skolens område og derfor synes det er artig at Lokalavisen tar initiativ til dette.

- Vi har ikke tenkt å ha noen kåringer utenfor skolens område, så det var veldig artig å høre at dere i Lokalavisen ønsker å ha en slik kåring, opplyser hun.

Løse kriterier

For at bussen skal være kvalifisert for å delta i kåringen, holder det at noen av bussens medlemmer er fra Frogner eller St.Hanshaugen!

I juryen sitter ansvarlig redaktør Ivar Brynildsen, sjef for avdeling og oppvekst i Oslo Røde Kors, Vidar Remfeldt, og nettjournalist Andreas Lindbæk.

Bussvinneren blir offentliggjort på forsiden, og med stort oppslag i Lokalavisen Frogner og St.Hanshaugen15. mai! Det blir også kåret en Oslo-vinner på tvers av alle Lokalavisene Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere