Gå til sidens hovedinnhold

Vi må bli tøffere

Gabi-Marie Echem tråkket skikkelig til mot Akerselva og var delaktig i alle Tunets fire mål. Men hun er misfornøyd med at laget også slipper inn fire.

Kringsjåhallen: Det virker som om vi slapper av litt når vi leder med ett mål, sier Echem etter onsdagens toppoppgjør mot Akerselva. Hjemmelaget scoret det første målet, men etter det tok Tunet ledelsen tre ganger uten å få med seg mer enn ett poeng da dommeren blåste for full tid.

Jeg er nok litt skuffa. Det blir noen enkle baklengs. Vi må bli litt tøffere og tråkke mer til, sier Echem.

Men jeg må jo si at jeg syns vi spilte mye bedre i dag enn mot Sveiva sist, legger hun raskt til, og sikter til 5-1-tapet forrige serierunde.

Skryt av Caroprese

Gabi-Marie Echem var delaktig i alle Tunets fire mål, med to scoringer og to assist. Det er hun meget fornøyd med.

Klart jeg er fornøyd med det. Bare litt surt at vi ikke fikk to poeng her i dag.

Oppgjøret mot Akerselva ble akkurat så jevnt og tøft som man kunne spå på forhånd. Akerselvas nyansatte trener Paolo Caroprese begrunner det slik:

Dette er jo de to lagene med lengst fartstid i eliteserien. Vi vet begge hvordan vi skal ta hverandre, sier han. Caroprese er ganske fornøyd med uavgjort, og tipper at Tunet blir å se i årets sluttspill.

Tunet er å regne som Norges beste lag, og verken Sveiva, Sagene eller Holmlia bør føle seg trygge på en sluttspillplass enda, mener han bestemt. Foreløpig ligger imidlertid Tunet på en 5.plass, ett poeng bak Akerselva. Det blir ett rotterace blant topplagene om NM-plassene ettersom de møter hverandre en etter en fremover. Neste kamp for Echem og Tunet er mot Sagene på lørdag.

Reklame

Husker du disse to idiotene?