Gå til sidens hovedinnhold

- Vi rykker opp

Skeid har signert spissen Kim Nysted og keeper Martin Jørgensen. Vi skal opp, sier Nysted til Ostkantavisa.no.

Forrige uke forlenget Skeid kontrakten til årets spiller Tom Erik Breive med ett år. Denne uken sikret de to nye spillere.

Oslogutt

Kim Nysted (27) er født og oppvokst i Oslo. I fjor var Kim Nysted på utlån fra Bodø/Glimt til FK Tønsberg. Tidligere har angriperen spilt for Refstad/Veitvet, Lyn og Bærum.

- Jeg hadde leilighet i Oslo og ønsket meg tilbake hit etter en liten tur i Bodø og Tønsberg, sier han.

Skademareritt

Nysted kom til Glimt fra Bærum, der han var toppscorer i 2006, men slet mye med skader i Bodø. Han ble etter hvert lånt ut til FK Tønsberg i 2007, der han gjorde en god figur.

Men oppholdet i Bodø var ikke rosenrødt.

- Det var en meget tøff overgang fra 2. til 1.divison. Allerede på andre treningen fikk jeg delvis avrevet korsbåndet, noe som satt meg ut i tre måneder. I tillegg var jeg syk en måned, forklarer han.

Etter det ble det svært vanskelig å komme tilbake.

- Det var en kjedelig start i Bodø. Etter skaden ble det rett og slett for tungt å komme tilbake, sier han.

- Men Jeg har bare positive ting å si om både klubben og byen, presiserer han.

Skryter av Arild

Den nye spissen hadde Arild Stavrum som trener da han spilte i Bærum.

- Jeg var veldig fornøyd med han da jeg hadde han som trener i Bærum. Han er veldig dyktig. Men jeg husker også at vi måtte løpe en god del, ler Kim.

Nå satser spissen på direkte opprykk med Skeid.

- Først og fremst skal jeg være med å rykke opp med Skeid allerede i år. Som fotballspiller ønsker jeg å utvikle meg videre på det jeg allerede er god på, forklarer han.

- Hva er dine sterke sider?

- Jeg er et godt oppspillspunkt. I tillegg er jeg flink å holde på ballen, sier Kim som hadde en meget bra sesong i Tønsberg i fjor.

- Jeg er meget fornøyd med fjorårets sesong, selv om det ikke ble mange mål. I stedet ble det en del målgivende pasninger. Stian Nikodemussen var mannen som gjorde målene i Tønsberg, mens jeg stod for de målgivende pasningene, avslutter Kim Nysted.

Ny keeper også

Keeper Martin Jørgensen er helt sikkert et kjent navn for mange. Jørgensen har spilt både gutte-, junior-, og A-lagsfotball for Skeid tidligere.

I fjorårssesongen var Martin burvokter i 3.divisjonsklubben Grei, men skal i år bidra til å holde Skeid-målet fritt for baller på Bislett.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar