RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi skal slå til

Manglerud Star Damer er nyopprykket til 1. divisjon, men har likevel klare ambisjoner om å ta steget helt opp til Toppserien.

Manglerud: Vi har en stall som oser av vilje og talent. 12 av jentene som var med på opprykket i fjor er fortsatt med, og flere av disse vil slå igjennom for fullt i år, sier Håkon Grøttland som overtok som hovedtrener under høstsesongen i fjor.

Satser på nok et opprykk

Trener Grøttland mener at det er realistisk å tro at laget kan ta steget helt opp til den øverste eliten allerede i år.

Vi skal overraske. Laget har hatt en god stigning i de siste treningskampene, og dette viser at vi er i rute. De som dukker opp på Lambertseter stadion vil få se en gjeng med jenter som er frekke offensivt og slemme defensivt. Summen av disse to variablene blir en effektiv fotball som er artig å se på, forteller Grøttland videre.

Treningsleir til Danmark

Manglerud Star drar til Danmark i perioden 19.- 23. april for en siste finjustering av spillestil og samhandlingsmønster, før alvoret starter 6. mai med bortekamp mot Bamble IF.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere