RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi skal vinne i år også!

Årets Ungdomsleker gikk av stabelen tirsdag på Bislett stadion med kampklare ungdommer. Denne gangen var gresset disponibelt for alle.

BISLETT: Det er første gang at alle bydelens skoler deltar, sier en strålende fornøyd bydelsutvalgsleder, Rune Aale-Hansen. Elever fra Møllergata, Marienlyst, Bolteløkka og Ila skole inntok Bislett stadion for å konkurrere i kjente fridrettsgrener som høyde, lengde, 60 meter, kulekast, og ballkast. Det er andre gang lekene går av stabelen på Bislett stadion med nærmere 600 deltakere i år. Ungdomslekene arrangeres av bydelen i samarbeid med Tjalve idrettsklubb og skolene.

Jeg er kjempefornøyd med at ungdommene får bruke gresset i år, sier Aale-Hansen. Han har sammen med aktive ungdommer og lokalpolitikerne slåss for at gresset ikke skulle bli bannlyst i år, slik det ble i fjor. For å vise gleden tar han en aldri så liten løpetur på gresset med en fotball og et smil om munnen. Det skal spilles fotball i pausen, og ungdommene boltrer seg i mellomtiden på stadions store gressmatte.

Vi skal vinne i år også, sier to 8. klassinger fra Marienlyst skole. Vilde og Josefine vil mer enn gjerne komme seirende ut av dagen. Skolen har vunnet 3 år på rad, men det er mange andre som planlegger å slå dem.

Ila skal vinne, sier Miranda fra 9. klasse på Ila skole. Hun har akkurat deltatt i kulekasting, og er klar for å ta fatt på løping og lengde.

Vinneren av Ungdomslekene 2007 var ikke kåret da Lokalavisen gikk i trykken.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere