RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lille speil...: Anette Ellingsen og Liv Thoresen vil at kundene skal føle seg vel. FOTO: ELISABETH C. WANG
Lille speil...: Anette Ellingsen og Liv Thoresen vil at kundene skal føle seg vel. FOTO: ELISABETH C. WANG

Vi stortrives!

Søstrene Anette Ellingsen og Liv Thoresen drømte om en nærbutikk med det lille ekstra. 11. november fylte "Aneli" fem år.

RØA: Vi ville tilby noe annet enn senterforretningene, en butikk som skilte seg ut og som satte fokus på service til hver enkelt kunde, sier Ellingsen.

Anette og Liv=Aneli

Før oppstart innrømmer søstrene at det ikke var alle som hadde like stor tro på prosjektet.

Mange mente jo vi var helt gale som turte å satse, men vi hadde troen på at det var et behov for en slik forretning her på Røa. Og, vi fikk rett, smiler Thoresen.

Kundene kjenner de stort sett ved fornavn, de kjenner stilen og vet hva folk vil ha.

Vi har jo faktisk hele familier som kommer til oss for å handle og da vet vi jo hva vi kan og ikke kan tilby, sier Ellingsen.

Veggene er fylt til randen med skjørt, tunikaer, bluser, bukser, skjerf, belter og støvletter. Under disken finner man lekre smykker med hjerter, for søstrene har forstått at på Røa, ja, der elsker man hjerter.

Vi liker å satse på norsk design og både klesmerker og disse smykkene er det norske jenter som har laget. Det har raskt blitt en suksess, sier Thoresen.

En liten dose

Hele dagen kommer det og går kunder fra butikken midt i hjerte av Røa. Ikke alle har fokus på å kjøpe.

Noen kommer bare innom for en dose Aneli og må inn å snuse litt. Det synes vi er morsomt. Vi har så mange hyggelige og imøtekommende kunder og det er vi svært takknemlige for. Nettopp det gjør at man synes det er gøy å gå på jobb, avslutter søstrene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere