*Nettavisen* Nyheter.

Vi tester hold-inn-undertøy

JULEBORD: Vi har testet undertøyet som gjør at du kan spise litt ekstra på julebordet

Et bra hold-inn-undertøy bør gjøre midjen smalere, samt løfte opp rumpa så kjolen sitter perfekt.

KVINNEGUIDEN.NO: De fleste kvinner gjør sitt beste for å pynte seg til julebordet. Men hva gjør du egentlig hvis kjolen fra i fjor ikke legger seg like pent i år? Hold-inn-undertøy er løsningen!

Et bra hold-inn-undertøy bør gjøre midjen smalere, samt løfte opp rumpa så kjolen sitter perfekt. Samtidig er det viktig at undertøyet sitter skikkelig og ikke ruller ned på magen eller henger i skrittet. Her skal det sitte som støpt!

Det finnes mange forskjellige varianter av hold-inn-undertøy både i form av kjoler, skjørt, truser, lange shortser, bodyer og strømpebukser.

I testen har vi lagt vekt på følgende:
* Hvor godt undertøyet holder inne og fungerer.
* Hvor behagelig undertøyet føles.
* Slitestyrke og kvalitet.
* Pris

Se hvilket undertøy som vant testen!

Topp valg nedentil

Cubus Control Top Invisible figure forming:
Dette er en svært god hold-inn-strømpebukse som gir deg figuren du jakter på. Kontrolltoppen rundt rumpe og midje er usynlig, men effektiv. Strømpebuksen holder godt inne samtidig som den er veldig behagelig på. Dessuten liker vi veldig godt at føttene er slitesterke med ekstra forsterkninger.

Pierre Robert Hoisery Semi Shiny:
Dette er en kjempegod hold-inn-strømpebukse som løfter rumpa og presser magen inn. Sitter stramt på, noe som kan være litt ubehagelig. Virker slitesterk.

Vogue Lift up:
En god hold-inn-strømpebukse som gjør jobben sin - klemmer mage og lårene inn og sitter godt på plass. Hold-inn-området er godt polstret, men resten av strømpebuksen virker ikke like solid, noe den burde være til denne prisen.

Her finner du flere testresultater!

Les også: Her er de lekreste julebordkjolene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.