RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi trenger et fullverdig tilbud i lokalmiljøet

Lørdag formiddag var det flere beboere i bydel Bjerke som diskuterte med lokale politikere på Bjerke bibliotek. Kultur og oppvekst stod sentralt.

Bjerke: - Det er veldig viktig å løfte kulturen opp til et lokalt nivå, mener Else Linn Lundberg fra Arbeiderpartiet. Hun er ansvarlig for Lokalbenken, som samler lokale politikere til diskusjon med beboere i bydelen. Hun setter spesielt fingeren på at det må bli bevilget mer penger til aktivitetstilbud, ungdomstiltak og frivillighetsarbeid.
- Bjerke er en fantastisk kulturbydel, men det er flere tiltak som blant annet trenger utvidet åpningstid. Dessuten må det bli bygd en flerbrukshall her, sier hun.

Flere biblioteker

Lundberg peker også på at det er et stort behov for flere biblioteker i bydelen, som har kun et bibliotek foreløpig. I følge Ap-politikeren trenger bydelen minst tre biblioteker.
- Dessuten hadde det vært et godt tiltak å leie ut fiskestenger på biblioteket, sier hun med et lite smil. Lundberg foreslår også en bokbuss for de som sitter i rullestol eller har problemer med å gå.

Barnehage og skole

Ap-politikeren prioriterer også annet enn biblioteker. Barnehage og skole står høyt på lista.
-Skolene trenger mer utsmykning, mener hun.
Lundberg er også meget skeptisk til midlertidige barnehager i brakker og ser frem til full barnehagedekning fra 2006.
Avslutningsvis peker hun på at bydelen har trange budsjetter, men at hun som politiker vil gjøre mye for å få igjennom forslagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere