Gå til sidens hovedinnhold

- Vi vil ha trygghet

Samarbeidsavtalen mellom FC Lyn Oslo (klubben) og FC Lyn Oslo AS (selskapet) gir begge parter en gjensidig mulighet til å si opp avtalen innen 1. juni hvert år.

Ved en slik oppsigelse, er det som en del av avtalen 19 måneders oppsigelsestid, det vil si avtalens innhold skal etterleves ut kommende kalenderår. Selskapet, ved eier Atle Brynestad, benyttet seg i år av sin mulighet, og avtalen ble sagt opp innen fristen.

Vi er svært takknemlige for den jobben Atle Brynestad har gjort for Lyn, og vi hadde ikke vært en etablert toppklubb i Norge uten ham. Nå ønsker han å avslutte samarbeidet og det må vi forholde oss til, sier administrerende direktør i FC Lyn Oslo, Erik Langerud, til Lyn.no.

Nye partnere på vei inn

Det er en konstruktiv og god dialog mellom klubben og selskapet når det gjelder eierstruktur for fremtiden. Begge parter jobber videre med å finne en løsning på eierstrukturen til det beste for FC Lyn Oslo i løpet av sommeren.

Vi ser at svært mange bryr seg om Lyn og vi er i kontakt med flere investorer som vil vurdere å engasjere seg på eiersiden. Vi ser på flere løsninger og håper på en avklaring i løpet av den nærmeste framtid, sier styreleder Erik Riste til klubbens offisielle nettside.

Må skje kjapt

Vi ønsker trygghet, sier leder av Bastionen, Tjøstel Lindøe, til Lokalavisenfrogner.no

Vi i Bastionen ønsker at klubben gjør det best mulig. Vi er opptatt av gode resultater og komme høyest mulig på tabellen. Men vi er avhengig at det er en økonomisk trygghet i klubben og per dags dato er ikke det et faktum, sier Tjøstel.

Bastionens leder har også fått vite av klubben at det jobbes knallhardt med å få inn pengesterke eiere i fremtiden.

Vi stoler på at klubben her, men vi ønsker klarhet. Det at 13 spillere og en trener har kontrakter som går ut etter sesongen er ikke bra. Så dette må på plass relativt kjapt, avslutter Tjøstel.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021