Videre med et nødskrik

Martin Knutsen og Ready brukte kun to minutter på å ta ledelsen mot Lørenskog 2, men fikk store problemer utover i oppgjøret.

Martin Knutsen og Ready brukte kun to minutter på å ta ledelsen mot Lørenskog 2, men fikk store problemer utover i oppgjøret. Foto: Foto: Thomas Granerød

Ready-gutta er klare for A-sluttspill, men holdt virkelig på å rote det hele vekk.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ready-trener Sebastien Macu puster lettet ut etter at laget holdt på å rote det hele til for seg. Foto: Foto: Thomas Granerød

Klikk på bildet for å forstørre.

Ready-gutta fikk storveis støtte fra klubbens J96-lag. Bak fra venstre: Paulina, Sofie, Ingvild, og Mia. Foran fra venstre: Johanne, Rikke, Elisabeth og Nora. Foran ligger målvakt Thea. Foto: Foto: Thomas Granerød

EKEBERG: Kun to minutter brukte Martin Knutsen på å gi sitt lag ledelsen mot et tafatt Lørenskog 2-mannskap - og med tanke på at Ready kun trengte ett poeng for å ta seg til A-sluttspillet var dette en real drømmestart.

LES ALT OM NORWAY CUP HER!

Innsats mot talent

Men, tafatte Lørenskogspillere tok seg virkelig sammen og beviste at innsats ofte slår talent. Selv om det var tidvis klasseforskjell på lagene og to scoringer fra Petter Bakken sørget for at Ready ledet 3-2 til pause, kom gjestene for allvor tilbake og utliknet til 3-3 syv minutter ut i den andre omgangen.

Nervepirrende

Nå var det plutselig meget spennende på Ekebergsletta og en innbitt nerve preget ivrige foreldre på sidelinjen, samt spillerne på banen. Nå var det plutselig Ready-guttene som virket tafatte etter å ha gitt bort initiativ og nesten alle poengene.

Moderat jubel for sluttspill

Det holdt allikevel inn, kampens dyktige dommer Erik Hegstad blåste av kampen og kun moderat jubel var å spore blant Ready-spillerne.

– Vi kan bedre enn dette, men vi er heldigvis videre på en dårlig dag, forklarer Martin Knutsen som sørget for drømmestarten etter bare to minutters spill.

– Ja, det startet bra, men så ble vi sløve utover i kampen, Vet ikke helt hva som skjedde med oss, men bra var det ikke. Nå må vi skjerpe oss i sluttspillet for da er det vinn eller forsvinn, avslutter Martin Knutsen.

Ready endte på andreplass bak Klæbu på tabellen og møter Høybråten og Stovner IL i 64. delsfinale onsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.