RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vidt spenn på Wooden


Raga Rockers er klare for Norwegian Wood.
Raga Rockers er klare for Norwegian Wood.
Så langt har festivalen sluppet tre av årets attraksjoner. Mark Knopfler, Mastodon og Raga Rockers er store navn i hver sin sjanger.

Torsdagen står i rockens tegn. Med Oslobandet Raga Rockers og Atlantarockerne i Mastodon.

Raga Rockers gjorde comeback i 2005 og slapp i 2007 plata Übermench. Bandets konsert på Sentrum Scene før jul stod riktignok ikke til terningkast seks, men så passer nok en kortere festivaljobb bedre for Krohn og co.

Rocketorsdag

Oslobandet slapp Plata Shit Happens første mars. Et noe mer laidback album enn de 10 foregående studioutgivelsene.

Mastodon har besøkt Norge flere ganger før. I fjor sommer var de i Spektrum som oppvarmere for Metallica. I 2005 var de på samme scene med Iron Maiden.

I fjor kom de med et av, etter min mening, årets beste metalalbum, Crack The Sky. Jeg ble rett og slett Mastodonisert!

Gitarsøndag

Festivalen avsluttes med supergitarist Mark Knopfler. Frontfiguren fra Dire Straits har reist rundt som soloartist siden 1995. Han vil uansett bli forbundet med Dire Straits og hits som Sultans Of Swing, Money For Nothing og Brothers In Arms.

Get Lucky er tittelen på artistens album som kom i fjor. Tittelkuttet fra plata høres stadig vekk på radio, og vil nok gi god stemning i Frognerbadet.

Mark Knopflers gitarspill er i en klasse for seg, Rolling Stone Magazine har han på 27. plass over de 100 beste fingerspillgitaristene i verden! Hans gitarspill er med andre ord verdt inngangen alene den siste festivaldagen.

Dagspass til torsdag og søndag og fire-dagers pass er ute til salgs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere