V.I.E.T. – Boyband med ambisjoner

Ny spennende gruppe som blander sjangere og håper å skape sin helt eget lydbilde. De fire unge menn er: Ngoc Huy Huynh, Quoc Huy Nguyen, Hua Quan pham og Tommy Pham.

Ny spennende gruppe som blander sjangere og håper å skape sin helt eget lydbilde. De fire unge menn er: Ngoc Huy Huynh, Quoc Huy Nguyen, Hua Quan pham og Tommy Pham. Foto: oto: Stian Bjørknes, Sunam Images

Osloguttene surfer på rene «Bergensbølgen». Har opptrådt og fått mange fans der. Nå drømmer de om å møte publikum i hjembyen.

Ngoc Huy Huynh Og Quoc Huy Nguyen bruker mye tid i det intime studioet på The Planet.

AMBISJONER: V.I.E.T. her ved Ngoc Huy Huynh Og Quoc Huy Nguyen drømmer om stort publikum på sine konserter.

NYTT: V.I.E.T. er nytt og friskt innslag i Oslos kulturliv.

VESTLI: Gruppa har jobbet hard og intensivt det året de har eksistert, og opplever nå en liten hype på YouTube med låta «247 Love».

– Vi skal snart ha konsert i Bergen igjen. Ikke minst for å takke for at de har vært med på å gjøre oss kjent. sier Ngoc Huy Huynh. Han er innom studioet på The Planet hvor de klekker sine ideer.


Egen stil

V.I.E.T. synger både på vietnamesisk og engelsk.

– Vi bruker uttrykk fra mange sjangere. Som hip hop og pop, og blander for å få vår egen stil, forteller Quoc Huy Nguyen.

Og som alle «boyband» jobber de hardt med å framstå proffe på scenen og over mye dans.

Om de ikke har spesielle forbilder, henter de mye inspirasjon fra vietnamesisk populærmusikk.

– Vanskelig å prøve noe nytt. Da blir vi gjerne sammenliknet med koreanerne, ler Ngoc Huy Huynh. (Sørkoreansk musikk er rådende på markedet. red.anm.)

Han legger til at de har føttene i begge kulturer og håper det slår an.

Drømmer

Og guttene har drømmer og ambisjoner.

– Vi håper å få mange til å like det vi driver med. Og jeg drømmer om å spille konserter med masse folk foran scenen, sier Quoc Huy Nguyen.

– Og å slå gjennom i USA hadde nok vært det store. Og i Vietnam, legger Ngoc Huy Huynh til.


Begge retter stor takk til The Planet og Jung Lee som har stilt opp og hjulpet dem med det meste.Du finner mer om V.I.E.T. på

www.unlimitedds.no og på

YouTube.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.