*Nettavisen* Nyheter.

VIF 2 slått av Vikings i dårlig form

FORNØYD KAPTEIN: Vikings kaptein Henric Nordin (til høyre) feiret seieren sammen med tomålsscorer Alexander Olsen Syversen etter lørdagens knepne seier over Vålerenga 2. Syversens redusering til 4-1 var Vikings’ mål nummer 200 denne sesongen. Foto: Foto: Jon Strand Bjerke

En formidabel snu-operasjon mot Vålerenga 2 sørget for at ingen kan ta igjen Vikings, som er seriemestere i 1. divisjon for andre år på rad.

JORDAL: Og på tross av seier og sikret seriemesterskap, var slettes ikke Vikings fornøyd med kampen.– Dette var en skikkelig dårlig kamp! Vi hang absolutt ikke med og at VIF ledet med fire mål var ikke spesielt ufortjent, sa Vikings’ Alexander Olsen Syversen som puttet den første reduseringen fra blålinja og samtidig fikk æren av å score Tønsberg Vikings’ mål nummer 200 denne sesongen.

– At jeg scoret det «runde målet» har jeg ikke tenkt noe på, men det er klart det er gøy, sa Syversen.

Sesongdårligst

Vertene ville helt klart mest mens seriemesterne ikke så ut til å vite hvor de skulle finne hverandre.

– Vi spilte veldig dårlig fram til den første reduseringen. Det var ingen ting som fungerte og VIF fikk ta kommandoen i kampen, sa Syversen

FØLG OSLOSPORTEN HER

Snuoperasjonen

Vålerenga så ut til å kunne påføre Vikings sitt andre tap for sesongen, men etter VIFs fjerde scoring var det som om noen skrudde på en bryter hos gjestene.

Plutselig begynte de å finne tilbake til det spillet de har vist i mange av kampene denne sesongen, men utligningen kom ikke før etter 51 minutter. Da var stillingen 6-6.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.