RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF ble straffet


Her er Marte Libach felt. Dommeren har blåst for straffespark, men omgjorde avgjørelsen til et frispark utenfor 16-meteren. FOTO: Harald Stensdal
Her er Marte Libach felt. Dommeren har blåst for straffespark, men omgjorde avgjørelsen til et frispark utenfor 16-meteren. FOTO: Harald Stensdal
Straffesparket ble omgjort til frispark.

VALLE:  Da innbytter Marte Libach gikk overende i en duell med en av Haugar- stopperne blåste dommer Elisabeth Thoresen straffe. 

Men etter protester fra Haugar ble punktet for forseelsen flyttet utenfor 16-meteren. Dermed frispark og ikke det straffesparket VIF dommeren først hadde blåst for. 

Frisparket ble det ingenting av.

Friskt fra avspark

VIF mot Haugar. Tre'ern mot laget nest sist på tabellen. Haugar hadde bare scoret ett mål på  fem bortekamper før de kom til Valle. Og sluppet inn 15.

Alt lå til rette for en komfortabel hjemmeseier. Allerede etter fire minutter kunne VIF scoret to ganger. Men til tross for et massivt press i 1. omgang klarte de ikke å få ballen i mål.

0-0 til pause, og det var Haugar lykkelig over.

Kontret

VIF fortsatte presset etter pause, men kom mest til halvsjanser. Enten ble avslutningene stoppet av Ragnhild Fosshaug  i Haugars mål, eller så gikk de utenfor.

Etter 75 minutter kontret Haugar, og Berglind Òsk Kristjànsdottir satte inn en retur på et innlegg fra kanten. 0-1 og et slag i trynet for VIF-jentene.

Et par minutter senere skjedde episoden som denne kampen vil bli husket for. Marte Libach ble felt, og VIF fikk ikke det straffesparket det først hadde blitt  blåst for.

Med utligning her kunne det siste kvarteret blitt annerledes.

- Spillemessig var det ok av oss, men vi lyktes ikke helt med avslutningene. Men vi kunne avgjort kampen etter fire minutter, vi, sier spillende trener Cecilie Berg Hansen. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere