*Nettavisen* Nyheter.

VIF cruiser videre

Vålerengas 2. divisjonsherrer imponerte nok en gang, da laget tok en komfortabel seier over Bækkelaget i går.

Bekkelaget: Jeg er imponert over gutta. Nok en gang var det klasse over forsvars- og keeperspillet, sa VIF-trener Morten Østreng.
Hjemmekampen, som ble som en bortekamp siden kampen ble flyttet til Bækkelagshallen, var lenge et tett oppgjør. Til pause ledet VIF med bare to mål, men i 2. omgang hadde ikke det unge mannskapet fra Bækkelaget noen mulighet til å henge med.
Grunnet det gode forsvarsspillet fikk vi etter hvert noen enkle mål. Bækkelaget hadde mange tekniske spillere, men ble nok litt for lette utover i kampen, mente Østreng.

Toppkamp i februar

VIF har vært desidert best bakover på banen i sin avdeling denne sesongen. Det har lagt grunnlaget for en meget god poengsanking, som igjen har ført til opprykkskamp for Oslo-laget.
Med bare sju serierunder igjen for VIF, ser det ut til at kampen om seriegullet står mellom dem og Tistedal. Sistnevnte er foreløpig to poeng foran, men VIF har én kamp til gode. Nøkkelkampen i tetstriden blir 10. februar, når lagene møtes i Østfold.

Viktig med fokus

Morten Østreng velger imidlertid å fokusere på én kamp av gangen. Dermed er hjemmekampene mot Asker og Oslo-Studentene det VIF-treneren først og fremst velger å tenke på.
Hver match i håndball lever sitt eget liv, så man vet aldri. Det blir viktig å holde fokus, understreket Østreng etter den komfortable seieren over Bækkelaget.
Innerst inne vet nok uansett VIF-treneren at mye skal skje om laget skal tape poeng for Asker og OSI. Lagene har sanket henholdsvis sju og seks poeng til nå denne sesongen, så mye skal skje om det ikke blir en svært avgjørende kamp mot Tistedal for Vålerenga-mannskapet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.