RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

(F.v.) Mads Lie Pedersen (8), Luton Shelton, Thea Sofie Kagestrøm (8), Stefan Strandberg og Tobias Lunde Hansen (8).
(F.v.) Mads Lie Pedersen (8), Luton Shelton, Thea Sofie Kagestrøm (8), Stefan Strandberg og Tobias Lunde Hansen (8). Foto: Foto: Kaja Stabursvik

VIF-helter møtte fansen

Vålerenga har sikret seg sølvet i Tippeligaen. Det feiret de ved å møte fansen på Lambertseter-dagen før siste serierunde.

LAMBERTSETER: Hele A-laget til Vålerenga var riktignok ikke på Lambertseter senter lørdagen før siste kamp mot bronsevinner Tromsø, men Stefan Strandberg og Luton Sheldon var på plass og poserte på bilder og skrev autografer for harde livet til den oppmøtte fansen.

LES OGSÅ: Vålerenga avsluttet serien med stil

– Morsomt at vi får hilse på dem

Blant de mange oppmøtte var vennene og hardbarka Vålerengatilhengerne Tobias Lunde Hansen (8), Thea Sofie Kagestrøm (8) og Mads Lie Pedersen. De spiller alle selv fotball, og det er ingen tvil om at det er Vålerenga som er det beste laget.

– Vålerenga er skikkelig gode, og det er morsomt at de er her så vi kan få hilse på dem, sier Thea Sofie som for anledningen hadde fått påseg den obligatoriske Hafslundtrøya og Vålerenga-skjerf.

Alle tre har møtt Moa (Mohammed Abdelloue) før, og de har bare godord å komme med.

– Han var veldig hyggelig, sier Tobias.

Korrekt kledd

Når det endelig er trekløveret sin tur til å hilse på heltene sine, river de av seg gensere og ytterjakker i et forrykende tempo, og under åpenbarer det seg helblå trøyer med navn og nummer på ryggen. Her skal det ikke være tvil om hvilket lag som gjelder.

Det var avgjort allerede før siste serierunde at Vålerenga hadde sikret seg sølvet, og sølvguttene Strandberg og Sheldon syntes det var hyggelig å lade opp til siste seriekamp på Lambertseter.

– Her har det vært fullt kjør og mye barn i hele dag, sier en fornøyd Strandberg.

Stor stas

Da møtet med fotballheltene var over, var det tre glade barn som ivrig fortalte hvor ålreite Vålerengaspillerne er.

– De var snille, og det var veldg gøy å møte dem, sier barna i kor.

Selvfølgelig var det gøy. For et dumt spørsmål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere