RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-jubel på Åråsen

Det så ut som hadde vunnet cupfinalen, men så glade var faktisk VIF-gutta over 1-0-seier og tre poeng mot erkerival Lillestrøm i kveld.

LILLESTRØM: Morten Berre ble matchvinner da VIF snudde tapsrekka mot LSK på Årasen i kveld. Men det er en ydmyk målscorer som møter pressen etter kampen.
- Vi stod på og kjempa godt i dag. Deilig med uttelling, sier han med et forsiktig smil. Kampens eneste scoring kom etter et langt innkast fra Freddy dos Santos, som Daniel Fredheim Holm stusser videre til Berre som setter ballen i kassa, via tverrliggeren.
- Det er alltid moro å score, men så lenge vi hadde fått tre poeng her i dag, er det ett fett hvem som avgjør, sier Berre beskjedent.
- Men det var deilig å avgjøre, innrømmer han oppfordret.

- Endelig betalt

Berre startet som spiss mot Lillestrøm i kveld, i tospann med Fredheim Holm. Det er han selv veldig fornøyd med.
- Jeg koste meg som spiss, smiler han. Berre, som resten av VIF-laget, gikk rett i strupen på Lillestrøm, og Oslo-laget viste tidlig at de ville ha tre poeng. De løp, pressa, taklet og skøyt bedre enn på lenge.
- Alle gutta var gode. Vi var skikkelig motiverte, forteller målscoreren.
- Må det en hat-kamp til for at dere skal komme opp på nivå?
- Nei, jeg syns ikke det. Men i dag er vi gode, og får betalt for det. Sånn har det ikke akkurat vært hittil i år, mener Berre, og får støtte av Freddy dos Santos.
- Det er ikke det at vi ikke har hatt nok innsats i tidliger kamper, men vi har jobbet for mye en og en. I dag får vi til det kollektive, og da ser det mye bedre ut også, mener dos Santos, og legger til:
- Vi har kjempa om poeng i alle kampene, bortsett fra mot Brann. Det er utrolig digg å få betalt med tre poeng for en gangs skyld, smiler han.

Snur vinden?

Freddy dos Santos har vært med på sin del med tap for erkerival Lillestrøm, og gleder seg over kveldens seier.
- Dette er kjempedeilig. Ekstra digg å vinne mot en rival og gullfavoritt, gliser dos Santos. VIF har hatt en trå sesong hittil.
- Snur det nå?
- VI trodde det etter kampen mot Rosenborg også, vi får se. Vi får gjøre vårt beste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere