RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guadalajara Chivas fra Mexico ble for gode for Vålerenga i fredagens semifinale i Norway Cup.
Guadalajara Chivas fra Mexico ble for gode for Vålerenga i fredagens semifinale i Norway Cup. Foto: Foto: Thomas Granerød

VIF kom til kort

Norway Cup-eventyret til Vålerenga G14 fikk en brå slutt i gjørma på Ekebergsletta.

EKEBERG: VIF holdt godt følge med meksikanske Guadalajara Chivas og gikk til pause på stillingen 0-0 under meget dårlige spilleforhold på Ekebergsletta fredag.

Nå var riktignok forholdene like for begge lag, men VIF bar mest preg av å mistrives på en regntung og gjørmete fotballbane. Dette utnyttet meksikanerne til fulle og feide gjennom andreomgang med tre scorede mål og dermed en finaleplass i verdens største fotballturnering.

– Uflaks

VIF sin talentfulle back, Ivan Näsberg, var alt annet enn fornøyd etter kampslutt og hadde følgende å si da Østkantavisa spurte om tingenes tilstand;

– Den store forskjellen var jo at de satte sjansene sine i mål og jeg synes vi hadde mye uflaks i denne kampen. Dessuten var det helt forferdelig å spille på denne banen. Det går jo ikke an å få til noe finspill når det er leire overalt, skikkelig kjedelig og veldig surt å ryke ut nå når vi var så nære en finaleplass, forteller Ivan, som allikevel nikket samstemt i at det ikke er så verst å vinne en bronse i Norway Cup.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere