RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF sto distansen best


KRIGET TIL SEIER: Nickolai Roland var svært sentral da Vålerenga tok en knepen seier mot Oppsal lørdag. FOTO: ARE KOLSTAD
KRIGET TIL SEIER: Nickolai Roland var svært sentral da Vålerenga tok en knepen seier mot Oppsal lørdag. FOTO: ARE KOLSTAD
Vålerenga avgjorde kampen mot opprykkskandidat Oppsal helt på tampen, men det skal ikke god kondisjon ha æren for.

JORDAL: Nei, for vi trener bare to ganger i uka. Men vi har så god bredde i laget, så vi kan egentlig bytte ut alle spillerne og likevel ha et nesten like godt lag. Vi har en utrolig bredde i år, sier VIFs Nickolai Roland.
For mens opprykkskonkurrentene trener langt flere ganger enn VIF i løpet av uka, klarer Oslo-laget seg lenge med ferdigheter og rutine. Mot Oppsal holdt det i massevis.
Vi hadde i tillegg god vilje i laget. Men det er klart vi har mange rutinerte spillere. I denne kampen klarte vi å holde hodet kaldt da det gjaldt som mest, sier Roland.

Avgjorde sent

Etter at Oppsal var best fra start og tidlig gikk opp i en 6-2-ledelse, våknet etter hvert hjemmelaget. Etter en jevn 1. omgang gikk lagene til pause på stillingen 12-12.
Vålerenga festet grepet på kampen etter pause, og opparbeidet seg også et lite forsprang utover i omgangen. Oppsal maktet likevel å slå tilbake, og like før slutt sto det helt likt i Jordalhallen.
VIF viste seg imidlertid sterkest i sluttminuttet, og kunne dermed innkassere årets andre seier.
Helt overlegent. Veldig bra å slå et annet topplag, sier trener Morten Østreng fornøyd.

Mange om beinet

Treneren synes spillere som keeper Andreas Skalin, Preben Evensen og Nickolai Roland spesielt markerte seg da det gjaldt som mest. Selv var Roland fornøyd med egen innsats.
Jeg har slitt en del med skader, men nå føler jeg det har løsnet litt, sier den venstrehendte bakspilleren.
Vålerenga har med lørdagens seier fått en optimal start på sesongen, men trener Østreng tror det blir en tøff kamp for å klare opprykksplassen.
Jeg synes BSK/NIF virker gode. Men husk på at det egentlig er åtte lag som kan rykke opp fra denne avdelingen, sier VIF-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere