Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF tror på opprykk

Må heve seg: Nikolai Roland og VIF fikk problemer mot Kjelsås. Laget bør opp et nivå hvis det skal bli opprykk til 1. divisjon.
Må heve seg: Nikolai Roland og VIF fikk problemer mot Kjelsås. Laget bør opp et nivå hvis det skal bli opprykk til 1. divisjon.
Etter tapet i helgas seriefinale ble det bare tredjeplass på Vålerenga i serien, men laget får likevel muligheten til å spille om opprykk.

FRUSTRERT: Trener Kent Staahle så oppgitt ut søndag.

JORDAL: Laget kunne avgjort serien selv ved å slå Kjelsås i søndagens kamp i Jordalhallen, men gjestene viste seg best. Også Follo 2 vant sin kamp og havnet foran VIF på tabellen. Siden sistnevnte ikke kan rykke opp grunnet førstelaget, og Kjelsås har sagt fra seg muligheten til opprykk, får VIF likevel muligheten i kvalifiseringen i Horten neste helg.

Vi har vært klare over at det skulle bli slik, så det kan nok hende spillerne ikke var like fokusert som de burde i denne kampen, sier VIF-trener Kent Staahle.

Opprykksfavoritt

Nå venter en spennende kvalik med fem lag, der de tre beste rykker opp.

Vi møter Strindheim, Kristiansand, Falk og Øygard. Jeg er optimistisk med tanke på muligheten til å rykke opp, sier Staahle.

Han mener mange kommer til å se på Vålerenga som favoritt til å rykke opp.

Med tanke på spillerstallen vår er vi nok blant favorittene, smiler Staahle.

VIF har vært svært lystne på opprykk i ganske lang tid nå, men treneren mener ikke det er krise hvis opprykket skulle glippe.

Det er ikke veldig viktig for oss å gå opp, selv om vi har lyst til. Målet vårt er å gå opp til eliteserien i løpet av fem år, sier Staahle.

Tung start mot Kjelsås

Søndag ble en frustrerende opplevelse for VIF-sjefen, som fra benken fikk se sitt lag slite mot et rutinert og godt Kjelsås-mannskap.

Vålerenga brukte lang tid på å finne ut av gjestenes forsvarsspill, og scoret bare usle seks mål i løpet av den første halvtimen. Til pause skilte det åtte mål i gjestenes favør, men VIF maktet likevel å skape spenning etter hvilen. Vertene tok seg opp på 20-20 rett før slutt, men det hadde heller ikke vært nok for å vinne serien. VIF prøvde å få tak i ballen for å få et siste angrep, men i stedet var det Kjelsås som tok seieren da de nettet med få sekunder igjen å spille.

Vi var ikke hundre prosent, og det ble for maneg personlige feil. I 1. omgang var vi rett og slett ikke til stede. Jeg håper vi er bedre enn dette i kvaliken, sier Kent Staahle.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!