VIFs nye spydspiss jakter sted å bo

JAKTER NYTT STED Å BO:Torgeir Børven er klar for å komme seg ut av hotellrommet og inn i noe eget.

JAKTER NYTT STED Å BO:Torgeir Børven er klar for å komme seg ut av hotellrommet og inn i noe eget. Foto: Arkivfoto

VALLE: Torgeir Børven er tross sin unge alder ikke helt uerfaren med å bo langt hjemmefra for seg selv.
Da han var 15 år flyttet han fra Øystese til Skien for å spille for Odd Grenland, og nå er han på plass i Oslo og trenger en ny leilighet.

Ikke så mange krav

– Jeg har ikke så mange krav, men ettersom jeg ikke har førerkortet må det være i nær tilknytning til t-bane, buss eller trikk, sier Børven, som er klar for å komme seg ut fra hotellrommet og inn i noe eget.

– Jeg har sett på noe på Grünerløkka, men er ikke helt sikker i forhold til priser og eventuell stigning i pris. Der (på Grünerløkka) er kanskje prisene nådd sitt beste, legger Børven til, og sier at han har tenkt til å kjøpe.

Kravene hans er ikke store, det må være minst to soverom, gjerne litt størrelse på leiligheten, og at den ser helt ok ut.

– Jeg er ingen «handyman», så det kan ikke være oppussingsobjekt, ler Børven.

Trives i Oslo

– Jeg trives godt i en storby som Oslo, jeg har både venner og dame i byen, så det går ganske bra å bo her. I tillegg er det fint å bo i en storby, for hvis man har lyst til å gjøre noe er det alltid mulighet til å gjøre det, sier Børven, og legger til at det går bra å bo i Oslo, selv om han kan savne det å bo hjemme i Øystese noen ganger.

– Jeg var nok en liten bygdegutt før, men nå er jeg mer bygutt. En bygdegutt som trives i storbyen! Ler Børven, og forteller at han er ferdig med videregående, og at han har vurdert litt forskjellige utdanninger videre.

– Jeg vurderte å bli psykolog en stund, men man må ha så innmari høye karakterer. Ellers høres det spennende ut å være både eiendomsmegler og mental trener, avslutter Børven, og dittOslo.no ønsker Torgeir lykke til i husjakten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.