RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viktig satsing

Beregninger viser at det frivillige engasjementet rundt breddeidretten tilfører Oslo en samfunnsverdi på rundt en milliard kroner. Det er ikke vanskelig å feste lit til dette, ingen steder er så fulle av barn og unge som koser seg som på idrettsanleggene i Oslo.

I budsjettet for 2008 er det avsatt penger til ytterligere fem kunstgressbaner i Oslo. Fra før har det blitt bygget 36 kunstgressbaner rundt om i byen. Tusenvis av unge benytter seg av banene fra tidlig morgen til sent på kveld og FrP er svært glad for at Manglerud, Rommen, Lambertseter, Trasop og Bjåråsen får kunstgressbaner. Når 550 000 innbyggere bor så tett trenger vi disse idrettsanleggene, og Frp kommer i årene fremover til å satse på å bygge enda flere anlegg. Det finnes ingen ungdomstiltak som er så sundt som idrett. Dessuten er idretten et viktig integreringsvirkemiddel. Idretten er et universalt språk som fører unge på tvers av etniske opprinnelser sammen i positive opplevelser.

Nå er det viktig å få godkjent reguleringsplanene på de siste hallene slik at de kan bli ferdigstilt.

Det er også viktig å ta vare på det man har og ikke bare bygge nytt. Derfor har rehabilitering og vedlikeholdsposten av kommunale idrettsanlegg blitt økt med 10 millioner. Dette er for å unngå kjedelige episoder der klubbhus og garderober må stenges, å sørge for godt vedlikehold er verdibevarende.

Med nytt klubbhus og toalettfasiliteter på Ekebergsletta, kunstgress og kunstis på Ullernanleggene har idretten kommet godt ut av budsjettet i 2008. I tillegg får vi også en fantastisk investering i Holmenkollen som skal sikre Oslos omdømme på vinteridrett og sørge for at verden fortsatt vil se på Oslo som den eksotiske byen i nord der man er født med ski på beina.

Jøran Kallmyr

Idrettstalsmann Oslo FrP

Innlegget er forkortet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere