RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Meget solid: Jason Lawrence sørget for to mål samt en målgivende hjemme mot Stjernen lørdag.
Meget solid: Jason Lawrence sørget for to mål samt en målgivende hjemme mot Stjernen lørdag. Foto: foto: Thomas Granerød

Viktig seier for Manglerud Star

Manglerud Star tok tre meget viktige poeng hjemme mot Stjernen lørdag.

Manglerud: Manglerud Star reiste seg mesterlig etter fadesen borte mot Lillehammer torsdag og kunne innkassere årets første trepoenger hjemme mot Stjernen.

– Det er akkurat disse kampene vi må vinne - og selvfølgelig er det deilig å vise at vi kan spille hockey etter sist kamp mot Lillehammer, sier kaptein Martin Hansen til Nordstrands Blad.

– Det er tre lag vi skal slå denne sesongen og Stjernen er ett av dem. Vi surrer en del i den første perioden, men følger planen i de to siste og vinner med komfortable 4-1, fortsetter kapteinen med et smil.

Kontroll

Manglerud Star var sjelden truet i lørdagens oppgjør, men viste seg noe usikre i den første perioden. Dette førte til at gjestene kunne ta ledelsen, men vertene kom sterkt tilbake og styrte kampen trygt i havn.

– Det er jo deilig å ta hjem årets første seier foran eget publikum - og ikke minst foran Green Army som virkelig ga lyd fra seg i dag, avslutter Martin Hansen ovenfor Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere