RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viktig seier i toppkamp

Grei/Linderud jentene spilte seg flere hakk nærmere kvalifiseringen for opprykk da de fredag vant over Skeid.

Voldsløkka: Grei/Linderud var hakket vassere enn Skeid da de kjempet om å beholde andreplassen på tabellen. Det er kun de to beste lagene i serien som går videre til kvalifisering, og da lagene som møttes til kamp på Voldsløkke henholdsvis lå på andre- og tredjeplass på tabellen, var det mye som stod på spill.

Viktig seier

Før kampen lå Grei/Linderud to poeng foran Skeid, noe som gjorde at tap i denne kampen ville bety at Skeid gikk forbi dem på tabellen. Etter seier med to mål av Ina Wam Bjørklid og Line Eithun Hauge, beholdt de plassen, og ligger nå fem poeng foran Skeid på tabellen.

Må stå på

Målscorer, Ina Wam Bjørklid, sa før sesongen at hun ikke hadde forventet at de skulle gjøre det så bra i serien.
Etterhvert som jentene ble samspilte, innså hun at det var muligheter for å gjøre det bra. Hvis laget klarer å beholde andreplassen, vil de gå gjennom kvalifiseringer som kan føre dem opp til førstedivisjon. Ina Wam Bjørklid har fått god tiltro til laget etter de gode resultatene så langt i sesongen, og har nå troen på at sjansene for opprykk er gode.
-Nå er det bare å stå på!

Ingenting avgjort

Grei/Linderuds trener, Vibeke Saltnes Olsen, var ikke fullt så skråsikker på at laget vil gå videre.
- Motstanden er fortsatt stor, understreker treneren.
Tross i 2-0 seieren var ikke Saltnes Olsen helt fornøyd med kampen.
- Dette er årets dårligste kamp, mener Grei/Linderud-treneren.
Saltnes Olsen mente at spillerne trenger psykisk trening, slik at de klarer å prestere når det gjelder. I en viktig kamp som denne, er det ytterligere viktig at jentene presterer maksimalt. Dette synes ikke Saltnes Olsen at de klarte i denne kampen. Hun er imidlertid fornøyd med at jentene klarer å putte to mål og drar hjem med seier.
- Ingenting er avgjort når det gjelder hvem som går til kvalifiseringen, men det er ikke helt umulig at det er vi som går videre. Med seier her i dag er sjansen absolutt tilstede, konkluderer treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere