RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viktigst for biblioteket? – Kjøp skikkelige møbler!

Følgende melding fikk Åmaas på tvitter, mens han deltok på biblioteksmøte: Hva skal vi med biblioteket i en digital tid.

FURUSET: Han var den eneste undertegnede kunne se som tvitra underveis i bibliotekssamtalen. Sånn sett var kanskje debattredaktøren den eneste av de deltakerne på Husbankens møte, som allerede var flyttet inn i ny tidsalder.Men gjett om han mener det er plass til biblioteket i den tidsalderen!

– Jeg har stor glede av å følge den løpende samtalen om bibliotek vi har i dette landet. Og vi kan sitte og snakke om dette hele dagen. Jeg tror en av de viktigste elementene knyttet til biblioteket, er at det må være et godt fysisk sted å være, sa Åmaas.

Han viste til at Aftensposten og NRK fire ganger i året har store møter og samtaler om litteratur på Litteraturhuset.

– Det er altfor lite, og ikke særlig godt egnet. Men det er et fint sted å være, med en hyggelig kafé. Det er et godt fysisk sted, sa Åmas og lanserte følgende forslag for biblioteket:

– Det må investeres tungt i møbler og inventar. Og i dette lille stengte landet, må ting holde åpent. Det beste ville være om biblioteket var åpent fra 09.00 til 09.000 syv dager i uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere