RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil at bydelen skal starte barnehage i kapellet


KAPELLBARNEHAGE: I Søndre Skøyen kapell er det godkjente barnehagelokaler for tyve barn.
KAPELLBARNEHAGE: I Søndre Skøyen kapell er det godkjente barnehagelokaler for tyve barn. Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
Hanne Eldby (SV) forventer at Bydel Østensjø gjenopptar barnehagedriften i Søndre Skøyen kapell hvis ingen private melder seg.

ØSTENSJØ: Nylig skrev vi om Søndre Skøyen kapell, som etterlyser noen som vil starte opp barnehage i underetasjen. Lokalene er godkjent, men har stått tomme siden bydelen la ned sin midlertidige barnehage i fjor sommer.

LES OGSÅ: Barnehage mangler barn

– Hvis de private nå har hatt tre kvart år på seg og lokalene står tomme samtidig som vi har barn på venteliste, så kan ikke jeg forstå annet enn at bydelen må kunne starte opp drift selv, sier lokalpolitiker Hanne Eldby (SV).

Hun sitter i Østensjø bydelsutvalg og er leder av bydelens oppvekstkomité.

– Jeg er ganske overbevist om at ikke en gang Torger Ødegård (barnehagebyråden, red.anm.) vil være uenig i det, derfor har jeg bedt om at saken legges frem i neste møte i oppvekstkomiteen. Dette må vi følge opp, vi kan ikke vente til høsten, sier Eldby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere