Gå til sidens hovedinnhold

Vil bidra mer offensivt

Thomas Holm vil score mange mål fra sin midtbaneposisjon i år. Ved å bidra mer offensivt håper han samtidig å komme inn i landslagsvarmen.

Lillestrøm: Jeg har fokusert en del på det offensive i vinter, så jeg håper å bidra mer denne sesongen enn jeg har gjort tidligere. Fra sentral midtbane bør jeg i alle fall score fem seriemål, mener Thomas Holm som gikk hele fjorårssesongen uten å score mål i serien.
26-åringen viste tegn til god offensiv vilje i dagens treningskamp mot Lillestrøm, da han fosset gjennom og ordnet straffe til Vålerenga midtveis i 2. omgang. Straffen satte Sebastian Mila sikkert i nettet.

Gleder seg til seriestart

Likevel holdt det ikke til seier for Vålerenga. Lillestrøm presset på for utlikningen mot slutten av oppgjøret, og like før slutt satte Magnus Myklebust inn 1-1. Hjemmelaget holdt trykket oppe i håp om seiersmålet også, men VIF holdt unna til uavgjort.
Nå er det bare å glede seg til seriestart. Vi begynner å bli tilnærmet skadefrie også, så dette lover godt. Vi kan enda bedre enn det vi viste i dag, så i serieåpningen skal vi være bedre, sier Holm.

Vil på landslaget

VIFs midtbanespiller håper selv han kan gjøre en god sesong. For han legger ikke skjul på hva som er målsettingen.
Jeg håper å komme inn på landslaget. Føler ikke akkurat at de som er der er så mye bedre, sier Holm som også i år ser ut til å bli en viktig brikke på midten hos VIF.

Reklame

NÅ: Milrab har oppdatert salget med sportsklokker og Oakley