Vil bidra til å redde Stoppestedet

Stoppestedet er avhengig av en vesentlig husleireduksjon for å overleve. Mustad Eiendom vil komme bydelen i møte og bidra til videre drift.

Stoppestedet er avhengig av en vesentlig husleireduksjon for å overleve. Mustad Eiendom vil komme bydelen i møte og bidra til videre drift. Foto: Foto: Elisabeth Wang

Mustad Eiendom vil gjøre sitt for å redde ungdomshuset.

LILLEAKER: Hvis det skal være mulig å redde Stoppestedet må husleien på 1,1 millioner kroner til Mustad Eiendom reduseres vesentlig. Etter forrige BU-møte, appellerte bydelspolitikerne til Mustad Eiendom.

– Vi kan bidra

Vi spurte administrerende direktør i Mustad Eiendom, Hallvard Øye, om selskapet kan være med på en vesentlig reduksjon av husleien, eventuelt et husleiefritt år for å redde ungdomshuset.

– Jeg kan bekrefte at vi er i samtaler med Bydel Ullern og ser på måter Mustad eiendom kan bidra på og hva vi kan bidra med. Vi kan bidra, men er usikker på om løsningen er bra nok. Det er også et spørsmål om husleien for årene som følger. Vårt ønske er at Stoppestedet skal fortsette sin virksomhet i årene som kommer, sier Øye.

Les også: Økonomien har aldri vært verre

– Jeg er optimist

Leder av bydelsutvalget i Bydel Ullern, Carl Oscar Pedersen, er glad for Mustad Eiendoms imøtekommenhet.

– Vi har hatt møter med Mustad Eiendom. Vi er ute etter en løsning som ivaretar 2011 og ikke minst årene som kommer. Jeg er optimist. Det virker som Mustad Eiendom viser vilje til å komme bydelen i møte. Samtalene er positive. Jeg har godt håp om at vi kommer frem til en løsning. Jeg har for øvrig også formulert et brev som går til næringsdrivende i bydelen, hvor jeg ber om et møte. Der blir de invitert til å være med på en dugnad som kan sikre tjenester til både unge og eldre. Her er det snakk om å sikre drift av både seniorsentre og ungdomsklubb, sier Pedersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.