RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil bygge ut Bryn Senter


Dette er dagens Bryn Senter, men i fremtiden kan det bli nybygg utover parkeringsplassen, et lokk med boliger på toppen og et skjermbygg med kontorer mot E6.
Dette er dagens Bryn Senter, men i fremtiden kan det bli nybygg utover parkeringsplassen, et lokk med boliger på toppen og et skjermbygg med kontorer mot E6. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen
Bryn senter vil utvide med flere butikker, boliger og kontorer.

BRYN: Schage Eiendom AS kunngjorde nylig oppstart av reguleringsarbeid for Østensjøveien 79, bedre kjent som Bryn Senter.

Del på Facebook

Hensikten er å legge til rette for at dagens kjøpesenter kan utvides mot nord.

Kontorer og boliger

Området som ønskes bebygget brukes i dag til parkering. I fremtiden ønskes all parkering lagt i skjult parkeringsanlegg.

Mot E6 er det tenkt å etablere en skjermbebyggelse med kontorer, og på lokk over senteret foreslås det boliger med utearealer.

I startfasen

Arbeidet er i startfasen og skal nå konsekvensutredes.

Berørte parter inviteres til å komme med innspill, og kan blant annet få sett hele forslaget i informasjonsskranken på Bryn Senter.

Høringsfrist er satt til 7. juni 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere