RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil bygge ut ved Funkishuset

De nye eierne av Funkishuset på Holtet ønsker å videreføre dagens drift, men også bygge ut for å gi plass til ytterligere tibud til nærmiljøet.

Den gamle kinobygningen i Kongsveien ble lagt ut for salg tidlig i sommer, og overtas av de nye eierne i Maya Eiendom 1. oktober i år. Eiendomsselskapet drives av Kjell Kristoffersen og Bjørn Erik Indahl, som begge to har tilknytning til området.
Vi har planer om å videreføre en del av driften som er i dag, som restauranten og apoteket. Teppebutikkens kontrakt går ut om ca. ett år og der vet ikke helt hva som skjer. Vi har også planer om å bebygge videre på eiendommen, og kommer til å begynne med arkitekter ganske snart for å danne oss ideer om hva man kan føre opp, forteller Kjell Kristoffersen.
Det må jo bli noe modere, samtidig som det må matche den gamle funkisbygningen. Jeg kan tenke meg at det blir en type bygning med mye glass.

Treningssenter og bank?

Maya Eiendom har ikke bestemt seg for hva et nybygg eventuelt skal
Kristoffersen nevner bank og treningssenter som mulige nyetableringer.
Det kommer jo an på hvor stort vi kan bygge, hva vi får ut av lokalene og om de kan tilfredstille kravene til leietagerne. Vi tenker uansett langsiktig og vil prøve å tilpasse oss og oppfylle huller i nærmiljøet når det gjelder forretningene, påpeker Kristoffersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere