RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil dele sanggleden


Glade damer søker flere sangfugler.
Glade damer søker flere sangfugler. Foto: foto: Privat
Damekoret Octopus ønsker seg flere medlemmer.

SKULLERUD: Høsten 2009 gikk åtte damer med stort sangbehov sammen og startet ensemblet Octopus. Nå er de blitt til 16 glade damer med fin aldersfordeling, men ønsker likevel å vokse enda mer. Det er fint om nye medlemmer har sunget i kor og har litt noteerfaring, men det er ingen betingelse.

– Sammen har vi funnet en felles tone og trivsel i musikken. Formålet er å spre sangglede og arbeide for musikalsk utvikling i et godt sosialt miljø, sier leder Brita Furulund.

Hun ønsker nysgjerrige velkommen innom på øvelser onsdager fra klokken 18.30-21.

– Vi øver i trivelige lokaler på Langerud sykehjem. Som takk byr vi på flere minikonserter, og vi har også invitert publikum til både julekafe og sommerkonsert, sier Furulund.

Aktivt kor

Octopus er stadig rundt og synger. Denne våren skal de delta på stort kortreff på Oppsal 20. mars, og i april er det felles vårkonsert med Den finlandske forsamlingens kor. De skal bidra under en av korkafeene til Nordstrand musikkselskaps kor, og i mai planlegges egen sommerkonsert.

Vil du være med, kan du kontakte Brita Furulund på tlf: 993 54 347 eller dirigent Barbro Bergqvist på tlf: 958 60 517 og e-post: go.bar@online.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere