*Nettavisen* Nyheter.

Vil du gå på konsert?

Honningbarna har gjort seg bemerket som Urørt-vinnere, og har tidligere i år fylt Rockefeller under by:Larm. Foto: FOTO: PROMO

Vi gir deg muligheten til å oppleve god norsk musikk på Rockefeller!

Klikk på bildet for å forstørre.

"Vondt i Hjertet" har satt Razika på kartet. I vår varmet de opp for selveste Arctic Monkeys på Sentrum Scene. Foto: FOTO: PROMO

Klikk på bildet for å forstørre.

El Cuero har fått svært gode kritikker for tredjealbumet "From Mountains to Sand".

OSLO: Sammen med konsertstedet gir vi bort billetter til konsertene på Rockefeller neste helg.

Del på Facebook

El Cuero

Med tredjealbumet "From Mountains to Sand" etablerte El Cuero seg som noe av det beste norsk rock har å tilby. Avisene trillet femmere, og omtalte det som en fulltreffer. El Cuero har vist seg som et solid liveband, og fredag 7. oktober spiller de på Rockefeller.

Vi deler ut fire billetter til konserten. Svar på disse to spørsmålene og to av dem kan bli dine!

Honningbarna og Razika

2011 har vært litt av et år for tenåringene i Honningbarna. Punkrockbandet fra Kristiansand vant Urørt på NRK tidlig på året og fylte Rockefeller under by:Larm. Lørdag 8. oktober har de med seg låtene fra debutalbumet "La Alarmane Gå" som kom ut i mars til stråøende kritikker. Musikken deres omtales som "en kruttsterk mikstur av klassisk punk og rock, med tekster på norsk".

Med seg til Rockefeller har Honningbarna Razika. Bergensbandet som har fått noen hver her på berget til å nynne på "Vondt i Hjertet" i sommer. Men også i utlandet har de fått ørene opp for disse jentene. Arctic Monkeys ba selv Razika om å varme opp for dem da de spilte på Sentrum Scene i vår.

Vi ha fire gratisbilletter til konserten. Tre spørsmål står mellom deg og to av dem. Lykke til!

Har du sett vår nye byguide skjeriOslo.no? Registrer deg og vinne fete premier, for eksempel en bil!

Annonsebilag