RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stortingskandidat Hadia Tajik delte ut roser til familien Jordstein ved Manglerud senter. Far Morten, mor Åse og sønnene Anders og Mathias fikk også en god prat med Ap-politikeren.
Stortingskandidat Hadia Tajik delte ut roser til familien Jordstein ved Manglerud senter. Far Morten, mor Åse og sønnene Anders og Mathias fikk også en god prat med Ap-politikeren.

Vil du ha en rose?

Arbeiderpartiets røde valgroser forsvant raskt utenfor Manglerud senter lørdag formiddag.

MANGLERUD: Blant de mange som tok imot roser og benyttet anledningen til en prat med stortingskandidat Hadia Tajik, var familien Jordstein fra Manglerud.

Som ikke er i tvil om hvilket parti de skal stemme på?

Vi har stemt på Arbeiderpartiet før, smiler mor Åse.

Sønnene Anders og Matthias på åtte og elleve år, var ikke særlig interesserte i roser, men fikk hver sine ball. Og en neve med Ap-karameller.

Hei, ikke glem vår røde tannbørste. Vi kan jo ikke ha ord på oss for at ungene får hull i tennene, ropte en av de lokale Ap-politikerne muntert til familien.

Hadia Tajik synes roseutdeling er en hyggelig måte å møte velgerne på.

Det er mye folk lurer på, og det er viktig at vi politikere gir alle et skikkelig svar, sier hun.

Tajik er en av statsminister Jens Stoltenbergs mange rådgivere, og hun står på Oslo Aps 6.plass ved høstens stortingsvalg.

Jeg håper å komme inn på Stortinget og kjempe for mine «flaggsaker» som er en bedre skole, mer likestilling, en tryggere by og utjevning av sosiale forskjeller, sier 26-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere