RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil du se Vålerenga gratis?


 
  Foto: ARKIVFOTO: Andreas Lindbæk
Torsdag karret Vålerenga seg videre i Europa League. Men allerede mandag venter en ny utfordring når Odd Grenland gjester Ullevål-fortet, og DU kan se kampen gratis!

En lang reise til Armenia ble belønnet med 1-0-seier borte mot Mika torsdag. 2-0 sammenlagt førte til avansement i Europa League. Det betyr ny reise ut i Europa om to uker, nærmere bestemt til Thessaloniki i Hellas, for møtet med PAOK. Allerede om seks dager gjester grekerne Ullevål.

– Det er to kamper vi gleder oss til. Vi vet vi kan slå dem i Hellas, det gjorde vi sist. Det er et lag vi kjenner, sier trener Martin Andresen til Vålerengas hjemmeside.

Orkesterplass

Men før det skal det kjempes om tre poeng mot «Oddrane» på Ullevål Stadion mandag, som for øyeblikket ligger tre plasser og fem poeng bak VIF på tabellen. «Oslos Stolthet» trenger med andre ord den publikumsstøtten de kan få for å klatre oppover på tabellen fra sin 10. plass. Nå har du muligheten til å bidra.

dittOslo.no har ti billetter å gi bort. Fem heldige vinnere får to billetter hver, og kan ta plass på den ene langsiden, rett bak lagenes innbytterbenker. Kampen går mandag 25. juli klokken 19.

Del på Facebook

Slik deltar du

1. Logg deg inn på Facebokk og skriv dittoslo.no i søkefeltet.

2. Trykk på Liker-knappen

3. Send en mail til nett@dittoslo.no med navn, adresse og telefonnummer.

Frist for å delta er søndag kl 19.00.

Dersom du stikker av med to billetter, blir du kontaktet av oss. Billettene kan hentes hos Lokalavisene/Edda Media i Akersgata 28 mellom klokken 12 og 15 mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere