RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ÅPEN DAG: Lørdag hadde Prinsdal Tennisklubb åpen dag. Sebastian (3) ønsker at flere barn tar turen til tennisanlegget på Prinsdal. BEGGE FOTO:ANDREAS LINDBÆK
ÅPEN DAG: Lørdag hadde Prinsdal Tennisklubb åpen dag. Sebastian (3) ønsker at flere barn tar turen til tennisanlegget på Prinsdal. BEGGE FOTO:ANDREAS LINDBÆK

Vil du spille med meg?

Prinsdal Tennisklubb har et av landets aller beste tennisbaner. Men klubben savner de aller yngste på banen.

ØVRE PRINSDAL: – Vi savner småtasser her på banen. Fotball og håndball støvsuger markedet, sier leder Jan Palm til Nordstrands Blad.

Egne kurs

Tre dager i uken holder tennisklubben kurs, både for eldre og barn. Så langt er rundt 40 personer med, men klubben har plass til mange flere.

– De trenger bare å møte opp med treningsklær. Alt utstyr kan de låne hos oss. Og man kan godt prøve en time gratis hos oss og se om de liker det, sier Jan Palm og henviser til nettsiden ptk.no for mer informasjon om kursene.

Jan Palm sier at interessen er veldig stor blant de eldre, men han ønsker flere yngre tennisspillere, slik at de en dag kan ta over for de eldre kreftene i klubben.

Les flere sportsnyheter på dittOslo

Stor veteranturnering

Torsdag (3.mai) er det veteranturnering på tennisbanen, og turneringen varer helt til søndag.

– Det er en på 80 år fra Porsgrunn som er meldt på. Finalene går søndag og da kommer det til å være mange folk her. I tillegg blir det grilling og god stemning her, sier Palm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere