Gå til sidens hovedinnhold

Vil du vise Norge ditt lokalmiljø?

«Hvorfor har ikke Norge Rundt vært her?» har du kanskje tenkt. Vel, nå har du muligheten til å gjøre noe med det selv!

OSLO: NRK utfordrer nå seerne til å ta grep om sendingene til det populære og underfundige fredagsmagasinet, som har rullet over norske tv-skjermer siden 1976.

Bli programleder!

Nå har du sjansen til å få akkurat din idé presentert i beste sendetid på fredagskvelden – med deg selv som medprogramleder.

Kan hende har du en drøm du har lyst til å realisere på tv-skjermen?

Redaksjonen velger hver uke ut to kandidater som blir presentert i sendingen, så vil juryen sende en av dem videre til finalen 5. februar. Vinneren vil lede sendingen 12. februar sammen med programleder Samina Bruket. Alle kan melde seg på, det er ingen aldersgrense verken opp eller ned. Bidrag som kommer innen 29. januar er med i vurderingen.

Juryen består av de tidligere programlederne John Skien og Anette Skafjeld i tillegg til Samina Bruket.

Første kandidat er klar

Den første kandidaten til finalen 5. februar er allerede klar: Ellen Harris Utne fra Røros inviterer Norge Rundts seere til pressemuseet på Røros.

– Det jeg brenner for der, er at vi har verdens eneste interaktive pressemuseum. Det er lokalisert i gamle Fjell-Ljom sine lokaler. Pressemuseet som ble åpnet 14. november 1986, er i dag det eneste komplette gammeldagse avistrykkeri vi vet om som fremdeles kan brukes til trykking av aviser, sier Ellen, og skryter også veldig av dugnadsgjengen ved museet som pusser og gnir på maskinene og holder dem ved like.

Slik gjør du:

Send en video eller et brev hvor du presenterer deg selv og ideen din. Brev kan du sende til Norge Rundt, NRK Hordaland, 5020 Bergen. Vil du laste opp en video finner du bruksanvisning på Norge Rundts nettsider: http://www.nrk.no/norgerundt/.

Reklame

Black Friday: 20 kupp du gjør på sport og friluft