RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil etablere Lions-klubb på Mortensrud


Finn Helge Hartmann fra Ekeberg inviterer til møte for etablere ny Lions-klubb på Mortensrud/Lofsrud.
Finn Helge Hartmann fra Ekeberg inviterer til møte for etablere ny Lions-klubb på Mortensrud/Lofsrud.
Nok en gang skal det etableres en Lions-klubb på Søndre Nordstrand. Denne gang for området Mortensrud/Lofsrud.

Mortensrud: Om du har lyst til å være med i en ny Lions-klub, er det bare å møte opp i kantinen på Senter Syd onsdag 11. mai klokken 18.00.

– Klubbens formål vil være barn og ungdoms oppvekst-vilkår samt integrering i samfunnet.

Leder for etablering av nye klubber i Oslo og Bærum Finn Helge Hartmann kan fortelle at Styret i Lions Oslo og Bærum har beslutter å etablere en lokal klubb på Mortensrud/Lofsrud. – Men da trenger vi interesserte som bryr seg om mennesker i sitt nærområde. Vi har stor tro på det på det vi driver med i Lions. Planen for en ny klubb er få frivillige, engasjerte og interesserte folk i området til å være med.

– Har du lyst å hjelpe til i ditt lokalmijø? Er du engasjert i barns oppvekstvilkår? Setter du pris på vennskap, medmenneskelighet og personlig utvikling?

Hvis du har lyst til å hjelpe barn, unge og funksjonshemmede og er over 18 år, da er Lions noe for deg, sier Hartmann som i mange år har vært knyttet til Li0ns-klubben på Ekeberg.

– Lions har en sterk merkevare og er en av verdens største humanitære hjelpeorganisasjoner. Lions er nøytral i religiøse og politiske spørsmål.

Oppgaven er å hjelpe våre medmennesker som har behov for bistand enten økonomisk eller på annen måte. Noen faller utenom det offentlige støtteapparat. Andre har behov for menneskelig kontakt, en hånd å holde i. Lions ønsker å støtte og hjelpe de som trenger det mest, enten i egen regi eller gjennom bidrag til lokale lag og foreninger. Norske Lions er engasjert også i mange ulike humanitære prosjekter utenfor landets grenser, sier Hartmann.

De som vil vite mer om klubben som er planlagt etablert på Mortensrud/Lofsrud, bør møte opp på Senter Syd på Mortensrud onsdag den 11. mai klokken 1800, kantinen i 4 etasje. Du er også hjertelig velkommen til uforpliktende å kontakte Finn Helge Hartmann, tlf 905 40 218

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere