Gå til sidens hovedinnhold

Vil etablere Lions-klubb på Mortensrud

Nok en gang skal det etableres en Lions-klubb på Søndre Nordstrand. Denne gang for området Mortensrud/Lofsrud.

Mortensrud: Om du har lyst til å være med i en ny Lions-klub, er det bare å møte opp i kantinen på Senter Syd onsdag 11. mai klokken 18.00.

– Klubbens formål vil være barn og ungdoms oppvekst-vilkår samt integrering i samfunnet.

Leder for etablering av nye klubber i Oslo og Bærum Finn Helge Hartmann kan fortelle at Styret i Lions Oslo og Bærum har beslutter å etablere en lokal klubb på Mortensrud/Lofsrud. – Men da trenger vi interesserte som bryr seg om mennesker i sitt nærområde. Vi har stor tro på det på det vi driver med i Lions. Planen for en ny klubb er få frivillige, engasjerte og interesserte folk i området til å være med.

– Har du lyst å hjelpe til i ditt lokalmijø? Er du engasjert i barns oppvekstvilkår? Setter du pris på vennskap, medmenneskelighet og personlig utvikling?

Hvis du har lyst til å hjelpe barn, unge og funksjonshemmede og er over 18 år, da er Lions noe for deg, sier Hartmann som i mange år har vært knyttet til Li0ns-klubben på Ekeberg.

– Lions har en sterk merkevare og er en av verdens største humanitære hjelpeorganisasjoner. Lions er nøytral i religiøse og politiske spørsmål.

Oppgaven er å hjelpe våre medmennesker som har behov for bistand enten økonomisk eller på annen måte. Noen faller utenom det offentlige støtteapparat. Andre har behov for menneskelig kontakt, en hånd å holde i. Lions ønsker å støtte og hjelpe de som trenger det mest, enten i egen regi eller gjennom bidrag til lokale lag og foreninger. Norske Lions er engasjert også i mange ulike humanitære prosjekter utenfor landets grenser, sier Hartmann.

De som vil vite mer om klubben som er planlagt etablert på Mortensrud/Lofsrud, bør møte opp på Senter Syd på Mortensrud onsdag den 11. mai klokken 1800, kantinen i 4 etasje. Du er også hjertelig velkommen til uforpliktende å kontakte Finn Helge Hartmann, tlf 905 40 218

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her